ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Victor Nelsson'u resmen açıkladılar! Transfer sonunda bitti: Hayırlı uğurlu olsun...

Galatasaray'da başarılı savunmacı Victor Nelsson için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılarda geleceği merak konusu olan Victor Nelsson'un geleceği netlik kazandı. İşte detaylar...

2 Mayıs 2024 Perşembe 09:21 | Son Güncelleme:
Victor Nelsson'u resmen açıkladılar! Transfer sonunda bitti: Hayırlı uğurlu olsun...

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da forma giyen Victor Nelsson, sarı-kırmızılı forma ile son iki sezondur göz dolduruyor. Transferde birçok kulüple adı anılan ve kulüpten ayrılacağı konuşulan yıldız savunmacının geleceği sonunda belli oldu. Nelsson, taraftarları mutlu edecek bir karar aldı.

VICTOR NELSSON YENİ SÖZLEŞMEYE "TAMAM" DEDİ

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda. Aslan'da iç transfer için yeni bir gelişme yaşandı. Danimarka basınında yer alan habere göre; Victor Nelsson, Galatasaray yönetimi ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Başarılı savunmacı ile sarı-kırmızılıların sezon bitiminin ardından hemen yeni sözleşme imzalayacağı belirtildi.

DAVINSON'UN AYRILIĞI KESİN GİBİ

Galatasaray'da takımın bir diğer yıldız savunmacısı Davinson Sanchez'e de birçok önemli talibin olduğu biliniyor. Cimbom'un Nelsson ile yeni sözleşme konusunda anlaşması Davinson Sanchez ile yolların ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirmiş durumda zira sarı-kırmızılıların iki savunmacıdan birini satarak transferde kaynak açması bekleniyordu.

GALATASARAY RAKAMLARI

Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 123 maça çıktı. 26 yaşındaki savunmacı, bu mücadelelerde 4 gol ve 1 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr