ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Yılın transferi Altay Bayındır! Süper Lig devi 3 yıllığına işi bitirdi

Altay Bayındır için Süper Lig'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz ekibi Manchester United'da aradığını bulamayan milli kaleci Altay Bayındır için Süper Lig devi kolları sıvadı. İşte detaylar...

17 Haziran 2024 Pazartesi 12:08 | Son Güncelleme:
Yılın transferi Altay Bayındır! Süper Lig devi 3 yıllığına işi bitirdi

Süper Lig'de Altay Bayındır için flaş bir gelişme yaşandı. Manchester United'da fazla süre alamayan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan milli file bekçisi Altay Bayındır için Beşiktaş devreye girdi.

ALTAY BAYINDIR, İNGİLTERE'DE ARADIĞINI BULAMADI

2023'ün yazında Fenerbahçe'den Premier Lig takımı Manchester United'a 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Altay Bayındır aradığını bulamadı. İngiliz ekibinde fazla süre alamayan ve Andre Onana'nın arkasında kalan milli kaleci takımdan ayrılmak ve daha fazla süre alacağı bir takıma transfer olmak istiyor.

SÜPER LİG DEVİNDEN YILIN BOMBASI

Manchester United'da aradığını bulamayan Altay Bayındır için Beşiktaş düğmeye bastı. İngiltere basınında yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, milli kalecinin transferi konusunda Ada ekibiyle anlaşmaya vardı. Transferin EURO 2024'ten sonra netlik kazanacağı ve Altay'ın 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

SADECE 1 MAÇA ÇIKTI

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla yalnızca 1 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmada kalesinde 2 gol gördü.