ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Yılın transferi Emre Akbaba! Bitti bu iş: Süper Lig devine hayırlı olsun

Emre Akbaba için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki yıldız orta saha Emre Akbaba, Süper Lig devine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:38 | Son Güncelleme:
Yılın transferi Emre Akbaba! Bitti bu iş: Süper Lig devine hayırlı olsun

Adana Demirspor'da sezon sonu takımdan ayrılmaya hazırlanan Emre Akbaba'nın yeni adresi belli oldu. Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, Emre Akbaba'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

EMRE AKBABA, ADANA'DAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

2022'nin yazında Galatasaray'dan 500 bin euro bonservis bedeliyle Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, başarılı performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti. Transferin gözdesi olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon sonu sözleşmesinin bitmesiyle mavi-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Adana Demirspor'dan ayrılmaya hazırlanan Emre Akbaba için Trabzonspor harekete geçti. Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da ısrarla istediği yıldız orta sahanın transferini bitirmek için kolları sıvadı. Karadeniz ekibi, oyuncuyla el sıkışarak sezon sonu imzayı attırmayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Akbaba, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 37'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3262 dakika sahada kalan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 9 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.