ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Direkt bileti kesildi: Buraya kadarmış...

Yunanistan'da Panathianikos'un başında şampiyonluk yarışı veren Fatih Terim için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Deplasmanda 3-0'lık alınan mağlubiyetin ardından fatura Fatih Terim'e kesildi. İşte detaylar...

25 Nisan 2024 Perşembe 13:07 | Son Güncelleme:
Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Direkt bileti kesildi: Buraya kadarmış...

Sürpriz bir karar alarak Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim,Yunanistan'da aradığını bulamadı. Yeşil-beyazlı ekipte muhteşem bir başlangıç yapan Fatih Terim için işler terse döndü. Son olarak, AEK karşısında 3-0 mağlup olan Panathinaikos'ta fatura Terim'e kesildi.

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILIYOR

2023 yılının son günlerinde Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim için işler iyi gitmiyor. Yunan basınında yer alan habere göre; deplasmanda AEK'ye 3-0 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Terim'in, Panathinaikos ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek.

SAMET AKAYDİN DA ELEŞTİRİLERDEN NASİBİNİ ALDI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başına geçtikten sonra ilk transferlerinden biri Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Samet Akaydin olmuştu. Yunan ekibinde ortalama bir performans sergileyen 30 yaşındaki oyuncu, takımının yediği 2'nci golde büyük bir hata yaparak Fatih Terim ile birlikte en çok eleştirilen 2'nci kişi konumunda yer aldı.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tüm kulvarlarda 24 maça çıktı. 71 yaşındaki çalıştırıcı, bu mücadelelerde 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak maç başına 2 puan ortalaması tutturmayı başardı.

www.aksam.com.tr