ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Yüzyılın transferi Robert Lewandowski! 2 yıllık imzayı atıyor: Havalimanı dolup taşacak

Robert Lewandowski yüzyılın imzasını atıyor. Barcelona'dan ayrılacak olan dünya yıldızı forvet, yeni takımıyla anlaşma sağladı. İşte Robert Lewandowski transferinde son durum...

15 Haziran 2024 Cumartesi 18:25 | Son Güncelleme:
Yüzyılın transferi Robert Lewandowski! 2 yıllık imzayı atıyor: Havalimanı dolup taşacak

Yaz transfer dönemi hareketliliği tam gaz devam ediyor. Birçok dünya yıldızı futbolcunun geleceği netlik kazanmaya başladı. O isimlerin başında ise Robert Lewandowski geliyor. Barcelona'nın tecrübeli forveti, bu yaz İspanya'ya veda edecek. Lewandowski'nin yeni takımı ise belli oldu. İşte detaylar...

ROBERT LEWANDOWSKI TRANSFERİ BİTİYOR!

Kariyeri boyunca dev kulüplerde forma giyen ve uzun süredir Avrupa futbolunun en üst düzey golcüleri arasında yer alan Lewandowski'nin geleceği tartışma konusu olmuştu. La Liga ekibi Barcelona'nın oyuncunun maliyeti ve kadrosunda değişime gitme kararı üzerine Lewa ile yollarını ayırma kararı aldığı ortaya çıktı. Polonyalı santrforun yeni durağı ise Türkiye oluyor.

İspanyol basınının aktardığı bilgiye göre Jose Mourinho, Robert Lewandowski'yi Fenerbahçe'ye getirmek istiyor. Haberde Portekizli teknik direktörün bu transferde bir hayli ısrarcı olduğu ve Lewandowski'nin transferi için tüm şartların zorlanması gerektiğini talep ettiği ifade edildi.

DİĞER OPSİYON AMERİKA

Robert Lewandowski için en ciddi talibin Fenerbahçe olduğu belirtilirken, Amerika ekibi LA Galaxy'nin de oyuncuyu istediği ve eski takım arkadaşı Marco Reus ile birlikte transfer etmeyi planladığı bilgisi paylaşıldı. Oyuncu cephesini ikna eden kulübün bu transferi tamamlaması bekleniyor.

Kariyeri boyunca Borussia Dortmund, Bayern Münih ve Barcelona gibi takımlarda forma giyen Robert Lewandowski, bu sezon İspanyol ekibiyle 49 maça çıktı. 26 gol ve 9 asist kaydetti. Yıldız futbolcu şu sıralar ülkesi Polonya ile EURO 2024'te mücadele ediyor.

www.aksam.com.tr