ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Wout Weghorst Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun! Transfer resmen duyuruldu...

Süper Lig devinde sürpriz Wout Weghorst gelişmesi yaşanıyor. Bonservisi Burnley'de bulunan tecrübeli golcü yaz aylarında Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte Wout Weghorst haberinin detayları...

16 Nisan 2024 Salı 20:18 | Son Güncelleme:
Ve Wout Weghorst Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun! Transfer resmen duyuruldu...

Wout Weghorst, 6 ay forma giydiği Beşiktaş'ta attığı gollerle kısa sürede iz bırakmayı başarmıştı. Siyah beyazlı ekipten ayrılmasının ardından kiralık serüvenine başlayan Hollandalı santrfor, yaz aylarında kalıcı olarak Süper Lig devine imzasını atacak.

WOUT WEGHORTS TRABZONSPOR İÇİN GELİYOR

Trabzonspor, Wout Weghorst'un transferi için harekete geçti. İngiliz basınında yer alan haberde; Karadeniz ekibinin, takımda kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'nun yüksek maliyeti sebebiyle bonservisinin alınamayacağı ve hedefin Weghorst olarak belirlendiğini belirtti.

BURNLEY TRANSFERDE ZORLUK ÇIKARMAYACAK

Haberin detaylarında Burnley kulübünün Wout Weghorst'un ayrılığı konusunda pürüz çıkarmayacağına değinildi. İngiliz ekibinin, sözleşmesi 2025 Haziran'da bitecek olan Hollandalı golcü için 10 milyon euronun altında bir bedelle anlaşma zeminini sağlayabileceği ifade edildi.

SEZON PERFORMANSI

Wout Weghorst bu sezon Bundesliga'da Hoffenheim formasıyla 26 maçta 2001 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki santrfor bu süre içinde skora 6 gol ve 3 asist ile katkı sağladı.