ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Emre Can transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Alman devi Borussia Dortmund'da kariyerini sürdüren Emre Can için oldukça sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Gurbetçi oyuncu, Süper Lig'in dev ekibinde gelmek için harekete geçti. İşte Emre Can haberinin detayları...

28 Mart 2024 Perşembe 09:07 | Son Güncelleme:
Ve Emre Can transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Bundesliga'da Borussia Dortmund formasını tam 5 sezondur terleten Emre Can, sarı-siyahlı formaya veda etmeye hazırlanıyor. Bu sezon performansında düşüş yaşayan gurbetçi oyuncunun yeni adresi de Alman basını tarafından açıklandı. Emre Can, Süper Lig devine çok yaklaştı.

EMRE CAN, GALATASARAY'A GELİYOR

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mutlak başarı isteyen Galatasaray transferde büyük oynuyor. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Borussia Dortmund'un yıldız orta sahası Emre Can için resmi temaslara başladı. Emre Can'ın sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı ve iki kulübün anlaşması halinde her türlü fedakarlığı yapabileceğinin altı çizildi.

GALATASARAY 8 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞ

Dortmund ile 2025-2026 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Emre Can'ın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Cimbom'un sarı-siyahlılara 8 milyon euro önerdiği ancak Borussia Dortmund'un 10 milyon euro istediği haberin detaylarında yer aldı. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturacağı kaydedildi.

BORUSSIA DORTMUND RAKAMLARI

Emre Can, Borussia Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 150 maça çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha bu mücadelelerde 14 gol ve 10 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr