ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Fred transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

Fenerbahçe'de forma giyen Fred için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan'a gideceği iddia edilen Fred, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

17 Nisan 2024 Çarşamba 12:01 | Son Güncelleme:
Ve Fred transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...
Süper Lig devi Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla göz dolduran Fred'in isim transfer gündeminden düşmüyor. Suudi Arabistan ekiplerinin odağında olduğu bilinen başarılı orta sahanın geleceği uzun süredir merak konusuydu. Sarı-lacivertlilerde taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı'dan camiaya iyi bir haber geldi.

FRED TRANSFERE SON NOKTAYI KOYDU

Geçtiğimiz sezonu Manchester United'da tamamladıktan sonra yeni sezonda Fenerbahçe'nin yolunu tutan Fred, kulüp kaynaklarına samimi açıklamalarda bulundu. Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilen Fred, bu transferi bitirdi. Brezilyalı oyuncu, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de mutlu olduğunu dile getirerek sarı-lacivertlilerde kalacağının sinyallerini vererek transfer dedikodularına son noktayı koydu.

GALATASARAY DA ÇOK İSTEMİŞTİ

Brezilyalı oyuncu ile yaz transfer döneminde ilk olarak Galatasaray ilgilenmişti. Sarı-kırmızılıların yoğun mesai harcadığı transfer girişiminde tarafların bonservis bedelinde anlaşamamasından dolayı bu transfer gerçekleşmemiş ve Fred, Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Fred, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 28 maça çıktı. 31 yaşındaki tecrübeli orta saha, bu mücadelelerde 2 gol ve 8 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr