ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni adresi resmen duyuruldu

Bright Osayi-Samuel transferi duyuruldu. Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki için flaş bir gelişme yaşandı. 3 önemli kulüp, bu transfer için resmen devreye girdi. İşte Bright Osayi-Samuel transferinin detayları...

29 Haziran 2024 Cumartesi 19:57 | Son Güncelleme:
Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni adresi resmen duyuruldu

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde çalışmalara devam eden sarı lacivertlilerde, gözler bir yandan da transfere çevrilmiş durumda. Yaz transfer döneminde birden fazla bölge için önemli isimleri gündemine alan sarı lacivertlilerde, takım yıldız futbolcularına teklif yağıyor. O isimlerden birisi de Bright Osayi-Samuel.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı sağ bek için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL İÇİN SIRAYA GİRDİLER!

2021 yılında İngiltere'nin QPR takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Bright Osayi-Samuel, sarı lacivertlilerde olduğu 4 sezon boyunca büyük bir gelişim gösterdi. Önce sağ bek bölgesine evrilen Nijeryalı oyuncu, ardından burada fizik gücü ve hızıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon da teknik direktör İsmail Kartal'ın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen 26 yaşındaki futbolcu, Avrupa'dan birçok kulübü peşine taktı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

İngiliz basını, Osayi-Samuel'in yeniden Ada'ya transfer olabileceğini yazdı.

İNGİLTERE'DEN 3 KULÜP TEMASA GEÇTİ

İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; Bright Osayi-Samuel, yeniden İngiltere'ye dönmeye yakın. Gelen bilgiye göre; Southampton, Wolverhampton ve Crystal Palace, oyuncu için Fenerbahçe cephesiyle temasa geçti. Haberin detayında, oyuncunun geleceğine ilişkin kararı teknik direktör Jose Mourinho'nun vereceği bilgisi de yer aldı.

Geçtiğimiz sezon çıktığı 39 maçta 4 gol ve 6 asist kaydeden Bright Osayi-Samuel'in yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

www.aksam.com.tr