ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Romelu Lukaku transferinde müjde! Süper Lig devi için fırsat doğdu

Romelu Lukaku transferinde gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Süper Lig devinin hedefinde olan dünya yıldızı golcü için büyük bir müjde yaşandı. İşte Romelu Lukaku transferinde son durum...

30 Haziran 2024 Pazar 21:43 | Son Güncelleme:
Ve Romelu Lukaku transferinde müjde! Süper Lig devi için fırsat doğdu

Yaz transfer dönemi hareketliliği tam gaz devam ediyor. Süper Lig ve Avrupa liglerinde yıldız futbolcuların yeni adresleri belli oluyor. O futbolculardan birisi de Romelu Lukaku. Geçtiğimiz sezonu Roma'da geçiren ve kulübü Chelsea'ye geri dönen Belçikalı forvet, bu yaz kesin olarak takıma veda edecek. Lukaku için devreye giren birçok kulüp var. Ancak bu transferde mali şartlar, seçenekleri bir hayli azalttı. Tecrübeli oyuncu için en ciddi aday iki İtalya ekibi Milan ve Napoli durumundaydı.

Süper Lig'den Fenerbahçe de Romelu Lukaku transferinde devrede olan bir başka ekip. Ancak yıldız futbolcu cephesinde yaşanan bir gelişme, bu transferde kartların yeniden dağıtılmasına sebep oldu.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

ROMELU LUKAKU TRANSFERİNDE SÜRPRİZ GELİŞME!

İngiliz kulübü Chelsea, Romelu Lukaku'yu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Roma'ya göndermişti. Buradaki sözleşmesi biten tecrübeli golcü, Londra ekibinde takımda kesin olarak düşünülmüyor. Chelsea Kulübü, Lukaku'yu bu yaz bonservisiyle satmanın peşinde. Ancak İngilizlerin talep ettiği 37 milyon pound, bir hayli yüksek bulundu.

İtalyan basınından gelen bilgiye göre; Romelu Lukaku için devrede olan iki ekip Napoli ve Milan, Chelsea'nin talep ettiği bonservis bedelini yüksek buldu. İngiliz kulübüne resti çeken İtalyan ekipleri, bu mali şartlarda bu transferi tamamlamayacaklarını bildirerek masadan kalktı. Öte yandan Fenerbahçe cephesi ise pusuda beklemeye devam ediyor. Chelsea'nin oyuncu için beklediği bonservis bedelini düşürmesi durumunda sarı lacivertli kulüp, devreye girecek.

TRANSFERDE KRİTİK HAFTA!

Öte yandan Romelu Lukaku, şu sıralar ülkesi Belçika adına EURO 2024'te mücadele ediyor. Turnuvada son 16 etabına yükselen Belçika, bu turda Fransa ile karşı karşıya gelecek. Belçika'nın elenmesi durumunda Romelu Lukaku, transfer görüşmelerinde bulunmak için hazır olacak. Bu sebeple transfer görüşmelerinde oyuncunun Avrupa Şampiyonası'nda devam edip etmeyeceği önem arz ediyor.

SUUDİ EKİPLERİ İKİNCİ PLANDA

Romelu Lukaku için Suudi kulüplerinin de devrede olduğu bilgisi paylaşıldı. Ancak deneyimli futbolcu kariyerini Avrupa'da sürdürmek adına bu ihtimali ikinci planda bulunduruyor.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 31 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Serie A'da 32 maçta 13 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr