ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Alexander Sörloth “Geliyorum” dedi! Havalimanı dolup taşacak: 3 yıllık anlaşma sağlandı...

Villarreal'de sürpriz Alexander Sörloth gelişmesi yaşanıyor. Bu sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren yıldız santrforun yeni adresi belli oldu. İşte Alexander Sörloth haberinin detayları...

29 Haziran 2024 Cumartesi 15:25 | Son Güncelleme:
Ve Alexander Sörloth “Geliyorum” dedi! Havalimanı dolup taşacak: 3 yıllık anlaşma sağlandı...

Daha önce kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Türkiye'de geçirdiği 1 yılda Süper Lig'e adeta damga vurmuştu. Bordo mavili formayla vedalaşmasının ardından oynadığı takımlarda beklenilen seviyeye çıkamayan 28 yaşındaki santrfor, kendini Villarreal'de yeniden buldu.

ALEXANDER SÖRLOTH MADRİD YOLCUSU

Atletico Madrid, Alexander Sörloth'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi biten Memphis Depay'ın yan ısıra Alvaro Morata'nın da takımdan ayrılması beklenen başkent ekibinde, forvetteki boşluğun Norveçli yıldızla doldurulması planlanıyor. Aletico'nun oyuncuya üç yıllık kontrat önereceği bonservis bedeli olarak ise Villarreal'e 38 milyon euro ödeneceği İspanyol basını tarafından aktarıldı.

Sörloth'un da Atletico Madrid'de forma giymeye sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

FENERBAHÇE İLE ADI GEÇİYORDU

Alexander Sörloth'un adı bir süredir Fenerbahçe ile de anılıyordu. Yıldız golcüyü Atletico Madrid'e kaptıran sarı lacivertlilerin, İspanyol ekibinin bir diğer santrforu Alvaro Morata'ya teklifte bulunması bekleniyor.

DİĞER ADAY DOVBYK

Atletico Madrid'de Alexander Sörloth'un yanı sıra forvet için bir başka aday Girona ile müthiş bir sezon geçiren Ukraynalı santrfor Artem Dovbyk oldu. Madrid'in bu transfer için de Girona'ya resmi teklif yaptığı bildirildi.

GOL KRALLIĞINI BİR GOL İLE KAÇIRDI

Bu sezon Villarreal formasıyla fırtına gibi esen Alexander Sörloth, gol krallığını bir gol farkla Artem Dovbyk'e kaptırdı. Norveçli yıldız sezonu 26 golle tamamlarken, 6 kez de takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

www.aksam.com.tr