ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yüzyılın transferi Robert Lewandowski! 2+1 yıllık sözleşmeye imzayı atıyor

Robert Lewandowski transferi resmen bitiyor! Barcelona'nın dünya yıldızı golcüsü, İspanya'ya veda edecek ve resmi sözleşmeye imza atacak. İşte Robert Lewandowski transferinin detayları...

29 Haziran 2024 Cumartesi 21:41 | Son Güncelleme:
Ve yüzyılın transferi Robert Lewandowski! 2+1 yıllık sözleşmeye imzayı atıyor

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer hareketliliği devam ediyor. Türk ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, transfer pazarında bir hayli aktif. Öte yandan bazı dünya yıldızı futbolcular ise yeni takımlarına imza atacak. O isimlerden birisi Robert Lewandowski. Barcelona'nın Polonyalı süper yıldızı, bu yaz İspanya'ya veda edecek. Gelen bilgilere göre Barcelona cephesi, maaş bütçesini azaltmak adına 35 yaşındaki forvet ile yollarını ayırmayı planlıyor. Lewandowski'nin yeni durağı ise belli oldu. İşte detaylar...

ROBERT LEWANDOWSKI İÇİN SEFERBER OLDULAR!

Uzun yıllar Bayern Münig forması giyen ve sayısız başarıya imza atan Robert Lewandowski, 2022 yazında Barcelona'ya transfer olmuştu. Dünya yıldızı futbolcu, bu yaz İspanya'ya veda edecek. Son dönemde FFP baskısı ve mali zorluklarla boğuşan Barcelona, bazı yüksek maaşlı isimler ile yollarını ayırmak zorunda. O futbolculardan birisi de Lewandowski oldu.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

İspanyol ekibi, Lewandowski'yi göndererek daha düşük maaşa sahip bir forvet transfer etmek istiyor. Bu sebeple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirecek. Lewa için harekete geçen ekipler belli oldu.

MAAŞI GÖZ KORKUTTU!

Transferde yeni durağının neresi olacağı merak edilen Robert Lewandowski, Süper Lig'den Fenerbahçe'nin de gündemine geldi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da çok beğendiğini ve takımında görmek istediğini belirttiği tecrübeli oyuncunun maaşı ise dikkat çekti. Barcelona'da yıllık 27 milyon euro'nun üzerinde kazandığı belirtilen Lewandowski'nin maaşını Avrupa'da karşılayabilecek bir başka kulüp bulunmuyor. Bu sebeple oyuncu için Türkiye ve Avrupa'dan bir başka ülkeye transfer olma yolu kapanmış durumda.

Öte yandan deneyimli futbolcu, Suudi Arabistan tercihini de rafa kaldırdı. Lewa'nın kariyerine Suudi kulüplerinde devam etmek istemediği duyuruldu.

YENİ DURAĞI DUYURULDU

İngiliz basını, Lewandowski cephesinde yaşanan transfer gelişmesini okuyucularına aktardı. İngiltere'den gelen bilgilere göre; Lewandowski'nin yeni adresi MLS olabilir. Lionel Messi'nin ardından Amerika Birleşik Devletleri Ligi'ne bu kez bir diğer yıldız oyuncu Lewandowski'nin gidebileceği konuşuluyor.

Oyuncu her ne kadar Avrupa'da kalmak istese de MLS'ten gelen 2+1 yıllık teklifleri de masaya yatıracak. Yakın zamanda Lewandowski transferinin bir sonuca varması bekleniyor.

www.aksam.com.tr