ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Kim Min-Jae transferi resmen bitti! Ve geri dönüyor: Hayırlı uğurlu olsun...

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kim Min-Jae için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz sezonu Bayern Münih'te geçiren Kim Min-Jae eski takımına dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

30 Haziran 2024 Pazar 12:18 | Son Güncelleme:
Kim Min-Jae transferi resmen bitti! Ve geri dönüyor: Hayırlı uğurlu olsun...

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin 2021-2022 sezonunun başında kadrosuna kattığı Kim Min-Jae, sarı-lacivertlilerde ortaya koyduğu performansla Napoli'ye transfer olmuştu. Güney Koreli oyuncu, mavililerde sınıfı geçerek geçtiğimiz sezon başında da Bayern Münih'e 50 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Bavyera ekibinde isteneni veremeyen Kim Min-Jae eski takımı Napoli'ye dönüyor.

KIM MIN-JAE, NAPOLI'YE DÖNÜYOR

Güney Kore futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük futbolculardan olan Kim Min-Jae için geçtiğimiz sezon işler istediği gibi gitmedi. Bayern Münih'in büyük bir bedelle kadrosuna kattığı 28 yaşındaki stoper oyuncusu, Serie A'ya dönüyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli ve Bayern Münih, Kim Min-Jae'nin satın alma opsiyonlu kiralık transferinde anlaşmaya vardı.

İMZALAR TEMMUZ AYINDA

Eski takımına dönmeye sıcak bakan Kim Min-Jae'nin Napoli ile temmuz ayı içerisinde sözleşme imzalayacağı belirtildi. Çıkan haberin detaylarında, Napoli ile Münih ekibi arasında yapılan anlaşmada yer alan satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu kaydedilirken, kiralama ücreti hakkında bir bilgiye yer verilmedi.

BAYERN RAKAMLARI

Kim Min-Jae, Bayern Münih formasını tüm kulvarlarda 36 resmi maçta sırtına geçirdi. 2765 dakika sahada kalan 1.90'lık savunmacı, bu sürelerde 1 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr