ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Taraftarlar çılgına dönecek! Yılın transferi Darwin Nunez; Süper Lig devine hayırlı olsun...

Süper Lig devinde sürpriz Darwin Nunez gelişmesi yaşanıyor. 25 yaşındaki santrforun yeni adresi Türkiye oluyor. İşte Darwin Nunez haberinin detayları...

1 Temmuz 2024 Pazartesi 21:07 | Son Güncelleme:
Taraftarlar çılgına dönecek! Yılın transferi Darwin Nunez; Süper Lig devine hayırlı olsun...

Darwin Nunez, 2022 yaz transfer döneminde 85 milyon euroluk astronomik bir bedelle Liverpool'un yolunu tutmuştu. Merseyside ekibindeki ilk sezonunda hayal kırıklığı oluşturan Uruguaylı santrfor, ikinci yılında başarılı bir performans sergiledi. Süper Lig devi, 25 yaşındaki forvet için sürpriz bir girişimde bulundu.

JOSE MOURINHO'NUN SÜRPRİZİ DARWIN NUNEZ

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getirerek tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, şimdi de tüm Avrupa'nın konuşacağı bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz medyasında yer alan haberde; Sarı lacivertlilerin, Darwin Nunez'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katacağını aktardı.

Fenerbahçe'nin büyük bir gizlilikle yürüttüğü bu operasyonun gelecek günlerde netlik kazanması bekleniyor.

SANTRFORA BİR İSİM DAHA

Fenerbahçe'nin, kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Darwin Nunez'in yanı sıra santrfor bölgesi için başka isimlerde de görüşme halinde olduğu biliniyor. Mourinho yönetiminde gelecek sezon ligde ve Avrupa'da başarı isteyen sarı lacivertliler, sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor.

96 MAÇTA 50 GOL KATKISI

Liverpool formasıyla 96 maçta sahaya çıkan Darwin Nunez, 33 gol ve 17 asistle takım adına skor katısında bulundu.