ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Yusuf Sarı transferi bitti! 3 yıllık imza hayırlı uğurlu olsun

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mavi-lacivertli ekiple yeni sözleşme imzalamayan Yusuf Sarı, Süper Lig devine transfer oluyor. İşte detaylar...

1 Temmuz 2024 Pazartesi 16:25 | Son Güncelleme:
Ve Yusuf Sarı transferi bitti! 3 yıllık imza hayırlı uğurlu olsun

Adana Demirspor'un milli yıldızı Yusuf Sarı'nın Akdeniz ekibinde geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyordu. Süper Lig'den ve Avrupa'dan birçok talibi bulunan başarılı oyuncusu yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'in dev ekibiyle söz kesti.

YUSUF SARI'NIN İMZASI AN MESELESİ

Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla son 2 sezonda fırtınalar estiren Yusuf Sarı kariyerinin en büyük imzalarından birini atmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncu, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile görüşmelerinde sona geldi. Sarı-kırmızılıların, milli oyuncuya imza attırmasının an meselesi olduğu öğrenildi. İki taraf arasında yapılacak olan kontrat 3 yıl geçerli olacak.

PROFESYONELLİĞE MARSILYA'DA ATIM ATTI

Fransa'da doğan milli oyuncu, profesyonel kariyerine altyapısında yetiştiği Marsilya ile başladı. Gurbetçi oyuncu, Marsilya'nın ardından sırasıyla Clermont, Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor formalarını terletti.

ADANA DEMİRSPOR'DA 63 MAÇA ÇIKTI

Yusuf Sarı, 2 sezondur formasını giydiği Adana Demirspor ile tüm kulvarlarda 63 maçta 4047 dakika şans bulabildi. Başarılı oyuncu, bu mücadelelerde12 gol ve 16 asist üretti.

www.aksam.com.tr