ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Emre Akbaba imzayı resmen atıyor! Ve Süper Lig'de yılın transferi

Adana Demirspor ile kontratı sona eren Emre Akbaba, yeni bir maceraya yelken açıyor. Akdeniz ekibiyle yeni sözleşme imzalamayan milli oyuncu, Süper Lig'in yeni ekibine çok yaklaştı. İşte Emre Akbaba haberinin detayları...

1 Temmuz 2024 Pazartesi 17:11 | Son Güncelleme:
Emre Akbaba imzayı resmen atıyor! Ve Süper Lig'de yılın transferi

Süper Lig'de geride kalan 2 sezonu Adana Demirspor'da geçiren Emre Akbaba, mavi-lacivertli ekipte kariyerinin sonuna geldi. Adana temsilcisinin sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu kullanmadığı yıldız orta saha oyuncusunun ismi bir süredir birçok takımla anılıyordu. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig'in yeni takımına imza atma aşamasına geldi.

EMRE AKBABA, GÖZTEPE'YE DOĞRU

Önümüzdeki sezon yeniden Trendyol Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İzmir ekibi, 10 numara pozisyonu için de aradığı ismi buldu. Sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor'dan ayrılan Emre Akbaba ile görüşmelerinde büyük bir mesafe kat etti ve kısa bir süre içerisinde başarılı oyuncuyla sözleşme imzalamayı planlıyor.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Emre Akbaba, 2022-23 ve 2023-24 sezonlarında formasını giydiği Adana Demirspor ile tüm kulvarlarda 67 resmi maça çıktı. 5072 dakika sahada kalan milli oyuncu, bu sürelerde 16 gol ve 6 asist üretmeyi başararak takımına skora katkısı verdi.

1.80 boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeri 1.3 milyon euro olarak gösteriliyor.