ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Barış Alper Yılmaz 5 yıllık imzaya “Tamam” dedi! Galatasaray'da ayrılık resmen duyuruldu...

Galatasaray'da sürpriz Barış Alper Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Sezona damga vuran isimlerden olan Barış Alper Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Detaylar haberimizde...

29 Haziran 2024 Cumartesi 16:13 | Son Güncelleme:
Ve Barış Alper Yılmaz 5 yıllık imzaya “Tamam” dedi! Galatasaray'da ayrılık resmen duyuruldu...

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın Süper Lig'de elde ettiği zaferde takımın en istikrarlı ve başarılı futbolcusu olarak gösterilmişti. Bu sezon teknik direktör Okan Buruk'un birçok mevkide görev verdiği milli yıldız, oynadığı her pozisyonun hakkını vermeyi başardı. Yılmaz'ın bu yükselişi de Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ ADA YOLCUSU

Barış Alper Yılmaz kariyerine Premier Lig'de devam etmeye hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Hücum hattına oyuncu arayışı olan Arsenal'in milli futbolcuyu kadrosuna katmaya yakın olduğu aktarıldı. Oldukça formda olan 24 yaşındaki futbolcunun gösterdiği gelişimle Arteta'nın oyun sisteminde önemli bir rol üstlenebileceği haberin detayları arasında yer aldı.

EURO 2024 PERFORMANSI VİTRİN OLDU

A Milli Takım ile birlikte 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bulunan Barış Alper Yılmaz, grupta oynanan üç maçta da ilk 11'de sahaya çıktı. Özellikle grubun son mücadelesi olan Çekya karşısında sağ kanatta üst düzey bir oyun sergileyen Yılmaz, maçın en iyi oyuncusu seçildi.

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ EN AZ 30 MİLYON

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın ayrılığına izin vermek için 30 milyon euro talep ediyor. İngiliz basınında bonservis ile alakalı bir bilgi yer almazken oyuncuya uzun vadeli 5 yıllık bir sözleşme teklif edilebileceği belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 55 maçta 3506 dakika görev alan Barış Alper Yılmaz, 7 gol ve 12 asist ile kariyerinin en verimli dönemini yaşadı. 24 yaşındaki oyuncunun ayrıca 17 milyon euro güncel piyasa değeri bulunuyor.

www.aksam.com.tr