ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Wout Weghorst transferi resmen bitti! Bonservis bedeli bile ortaya çıktı

Wout Weghorst transferinde beklenen haber geldi. Bir süredir transferde adı geçen Hollandalı forvet, resmen imzayı atıyor. İşte Wout Weghorst transferinde son durum...

29 Haziran 2024 Cumartesi 18:54 | Son Güncelleme:
Ve Wout Weghorst transferi resmen bitti! Bonservis bedeli bile ortaya çıktı

Yaz transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte transfer hareketliliği de hız kazandı. Süper Lig devleri ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, yıldız futbolcular için devreye girmiş durumda. Gündemdeki futbolculardan birisi de Wout Weghorst. Bu yaz yeni bir maceraya atılmak isteyen 31 yaşındaki futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı.

WOUT WEGHORST TRANSFERİ DUYURULDU

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş forması ve giyen ve kısa sürede performansıyla akıllara kazınan Wout Weghorst için yeniden Süper Lig iddiası ortaya çıktı. Yıldız oyuncu bir yandan EURO 2024'te Hollanda ile mücadele ederken, oyuncunun menajeri ise çeşitli kulüplerle temas halinde.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Yeni sezonda forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş ve Fenerbahçe de oyuncuyu gündemine aldı. İki kulübün de menajerler aracılığıyla oyuncu cephesiyle temas halinde olduğu ortaya çıktı. Ancak Wout Weghorst'un yeni durağı belli oldu.

TURNUVA SONRASI İMZAYI ATACAK

İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre; Wout Weghorst, bu yaz kesin olarak Burnley'e veda edecek. Gelecek sezon Championship'te mücadele edecek olan İngiliz kulübü, oyuncuyu bonservisiyle birlikte Ajax'a göndermeye hazırlanıyor. Hollanda ekibinin tecrübeli forvet için 7 milyon euro dolaylarında bir bonservis bedeli ödeyeceği de duyuruldu.

Ayrıca Weghorst da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor. Kısa zamanda bu transferde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

www.aksam.com.tr