ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Bruno Fernandes'ten Bayern Münih maçı sözleri!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı grupta Manchester United, Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde İngiliz ekibinin yıldızı Bruno Fernandes açıklamalarda bulundu.

10 Aralık 2023 Pazar 20:12 | Son Güncelleme:
Bruno Fernandes'ten Bayern Münih maçı sözleri!

Manchester United'ın önemli isimlerinden Bruno Fernandes, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacakları maçla ilgili açıklamada bulundu.

Takımının Bournemouth'a 3-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından konuşan Fernandes, "Bir sonraki maçın gerçekten zor olacağını biliyoruz çünkü kazanmak ve diğer maçtan (Kopenhag-Galatasaray) iyi bir sonuç beklemek zorundayız. İşimizi yapmak zorundayız. Kazanmak için fazlasıyla yetenekli olduğumuzu biliyoruz" dedi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Manchester United'ın, son maçlar öncesinde 4 puanı bulunuyor. İngiliz ekibi, gruptan çıkmak için Bayern Münih'i mutlaka yenmek ve Kopenhag-Galatasaray karşılaşmasından beraberlik beklemek zorunda.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda son maçlarda Manchester United, sahasında Bayern Münih'i ağırlayacak. Grupta yer alan temsilcimiz Galatasaray ise Kopenhag deplasmanına gidecek.

A GRUBU'NDA PUAN DURUMU ŞU ŞEKİLDE:

1-Bayern Münih: 13 puan

2-Kopenhag: 5 puan

3-Galatasaray: 5 puan

4-Manchester United: 4 puan