ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve bitti bu iş! Semih Kılıçsoy rekor kırdı: Dünya devi gemileri yaktı...

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz devi, siyah beyazlıların kapısını rekor bonservis bedeli ile çalmaya hazırlanıyor. İşte Semih Kılıçsoy haberinin detayları...

27 Haziran 2024 Perşembe 23:55 | Son Güncelleme:
Ve bitti bu iş! Semih Kılıçsoy rekor kırdı: Dünya devi gemileri yaktı...

Almanya'da düzenlenen ve A Milli Takımı'mızın gruptan başarıyla çıktığı EURO 2024 heyecanı sürerken, takımların transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Süper Lig'de forma giyen genç dünya yıldızı Semih Kılıçsoy, dünya devlerinin transfer listesindeki yerini koruyor. EURO 2024 kadrosunda da yer alan genç futbolcunun transferi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

SEMİH KILIÇSOY DÜNYA DEVİNİN RADARINDA!

Beşiktaş'ta dikkat çeken performansı ile başarılara imza atan Semih Kılıçsoy, Premier League yolcusu olmak üzere. Londra ekibi olan Arsenal cephesinden taraftarın gözbebeği oyuncu için transfer kararı geldi. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta birçok maçta adından söz ettiren Semih Kılıçsoy, Süper Lig'te 23 karşılaşmada 11 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

18 yaşındaki futbolcunun, Türk kulüplerinde yetiştirilen yeni yetenekler arasında yer aldığı ve yakın gelecekte daha büyük bir kulübe transfer olması bekleniyor.

Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, Avrupa'nın en iyi genç yeteneklerinden bazılarını bünyesine katmak istiyor ve Kılıçsoy'u kıtanın en umut verici adaylarından biri olarak görüyor.

Londra ekibi, geçen sezonun ilk yarısındaki güçlü performansının ardından Semih Kılıçsoy'un yeteneklerini fark etti ve o zamandan beri gelişimini yakından takip etti.

Mikel Arteta'nın takımı, imzası için diğer üst düzey kulüplerle rekabet halinde ve menajeri, Arsenal'in onu kadrosuna katmak isteyen birkaç kulüp arasında yer aldığını doğruladı.

TRANSFER BEDELİ REKOR KIRACAK

Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e 30 milyon euroya transfer olan Sacha Boey'in rekorunu Semih Kılıçsoy kırabilir. Gelen bilgilere göre Beşiktaş cephesi bu transferden 30 milyon euro üzerinde bir gelir bekliyor.

Yakın zamanda tarafların bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr