ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve orta sahaya Wilfred Ndidi transferi bitti! 4 yıllık sözleşme hayırlı olsun

Wilfred Ndidi transferinde anlaşma sağlandı. Leicester City ile sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ikna edildi. İşte Wilfred Ndidi transferinin tüm detayları...

28 Haziran 2024 Cuma 20:03 | Son Güncelleme:
Ve orta sahaya Wilfred Ndidi transferi bitti! 4 yıllık sözleşme hayırlı olsun

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte kulüpler, transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig ekipleriyle birlikte Avrupa'nın önde gelen liglerinde transfer hareketliliği sürüyor. Gündeme ise birçok yıldız isim geldi. O futbolcular arasında Wilfred Ndidi de bulunuyor. Leicester City ile olan sözleşmesi sona eren ve kulübüyle yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlamayan Nijeryalı orta sahanın transferinde sona gelindi.

WILFRED NDIDI TRANSFERİ DUYURULDU

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaşandı. İki ezeli rakip, transferde de karşı karşıya geldi. İki kulübün de orta saha bölgesine takviye yapmak amacıyla Wilfred Ndidi'yi gündemine aldığı ortaya çıktı. Oyuncu cephesiyle de temasa geçildi. Ancak İngiliz basını, Wilfred Ndidi transferinde yaşanan o gelişmeyi duyurdu.

RESMEN İMZAYI ATIYOR

İngiltere basınından gelen bilgilere göre; Leicester City'den ayrılacak olan Wilfred Ndidi'nin yeni durağı Everton oluyor. Premier Lig ekibi, 27 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyu bedelsiz olarak transfer etmeye yakın. Bu sebeple Everton kulübünün, başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere oyuncuyu takip eden kulüplerin önüne geçtiği vurgusu yapıldı. Yakın zamanda Wilfred Ndidi transferinin resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu sezon Leicester City ile birlikte İngiltere 2. Ligi olan Championship'te mücadele eden Wilfred Ndidi, çıktığı 32 maçta 4 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr