ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve İlkay Gündoğan müjdesi resmen duyuruldu! Süper Lig'de yılın transferi imzayı atıyor...

İlkay Gündoğan transferinden büyük bir müjde geldi. Süper Lig devinin radarında olan dünya yıldızı orta sahanın transferi gerçekleşiyor. İşte İlkay Gündoğan transferinde yaşanan o gelişme ve transferin detayları...

27 Haziran 2024 Perşembe 21:14 | Son Güncelleme:
Ve İlkay Gündoğan müjdesi resmen duyuruldu! Süper Lig'de yılın transferi imzayı atıyor...

A Milli Takım'ımızın son 16'ya kaldığı EURO 2024'te heyecan devam ederken, bir yandan Süper Lig ekiplerinde transfer hareketliliği de sürüyor. Ligimizin dev ekipleri, kadrolarına dünya yıldızı futbolcuları takviye etmek için harekete geçti. Yaz transfer döneminde adı anılan ve taraftarları en çok heyecanlandıran isimlerin başında ise İlkay Gündoğan geliyor. İspanyol devi Barcelona'da forma giyen tecrübeli orta sahanın transferinde büyük bir müjde yaşandı. İşte o gelişme...

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

İLKAY GÜNDOĞAN ADIM ADIM GELİYOR

Manchester City'de büyük başarılara imza atan ve geçtiğimiz sezonu Barcelona'da geçiren İlkay Gündoğan'ın yeni adresi Süper Lig olmak üzere. Şu sıralar ülkesi Almanya ile EURO 2024'te mücadele eden tecrübeli orta saha için Barcelona cephesi flaş bir karar aldı. Geçtiğimiz sezon, teknik direktör Xavi'nin en önemli kozlarından biri olan İlkay Gündoğan, İspanya La Liga'da 36 maçta 5 gol ve 9 asistlik katkı sağlamıştı.

Teknik direktör Xavi ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Hansi Flick'i getiren Barcelona, İlkay Gündoğan'ın geleceği hakkında da kararını verdi.

TRANSFERDE BÜYÜK MÜJDE!

Son yıllarda transfere yüklü harcamalar yapan Barcelona kulübü, bir süredir mali sıkıntılarla boğuşmakta. Katalan devi, bu yaz Financial Fair Play engeline takılmamak ve ceza yememek adına önemli hamlelere imza atmak durumunda. İspanyol basınından gelen bilgiye göre; Barcelona cephesi, bazı isimlerle yollarını ayırmak zorunda kalacak. O futbolculardan birisi de İlkay Gündoğan.

İspanya'dan gelen bilgiye göre; Barcelona Kulübü, maaş bütçesini azaltmak adına 33 yaşındaki futbolcu İlkay Gündoğan'a gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. Yıldız futbolcu için bir numaralı aday ise Galatasaray olarak görülüyor. Zira İlkay, daha önce de Süper Lig'de Galatasaray'da oynamak istediği belirtmiş ve bir Galatasaray taraftarı olduğunu ifade etmişti.

Bu gelişmenin ardından sarı kırmızılıların kısa süre içerisinde Barcelona ile ve turnuvanın ardından İlkay Gündoğan ile masaya oturması bekleniyor.

www.aksam.com.tr