ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Süper Lig devinin yeni orta sahası Salih Özcan! 4 yıllık anlaşma resmen sağlandı

Salih Özcan, iki yıl süren Borussia Dortmund kariyerine veda etmeye hazırlanıyor. A Milli Takım ile EURO 2024'te bulunan başarılı orta saha, turnuva sonrası resmi imzayı atacak. Salih Özcan'ın yeni adresi Süper Lig oldu. İşte detaylar…

27 Haziran 2024 Perşembe 13:32 | Son Güncelleme:
Ve Süper Lig devinin yeni orta sahası Salih Özcan! 4 yıllık anlaşma resmen sağlandı

Salih Özcan, 2022 yaz aylarında 5 milyon Euro karşılığında Köln'den ayrılarak Borussia Dortmund'un yolunu tutmuştu. Sarı siyahlı ekibin ilk 11'inde kalıcı olmayı başaramayan milli futbolcu, Nuri Şahin'in teknik direktörlüğe gelmesiyle satış listesine koyuldu. Özcan'ın tercihi de ülkesi Türkiye oldu.

SALİH ÖZCAN DORTMUND'A VEDA EDİYOR

Borussia Dortmund ile iki sezon geçiren Salih Özcan, Alman ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki orta saha için Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş devreye girdi. Gelecek sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen siyah beyazlılar alternatifli bir kadro oluşturmak isterken, merkezini Salih Özcan ile güçlendirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ın oyuncuya 4 yıllık kontrat önermesi bekleniyor. Öte yandan piyasa değeri 10 milyon euro olan milli futbolcu için pazarlıklar tüm hızıyla sürdüğü aktarıldı.

EURO 2024 SONRASI İMZA BEKLENİYOR

Beşiktaş, A Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda bulunan Salih Özcan için turnuva sonrasını bekliyor. Siyah beyazlılar, Dortmund ile bonservis pazarlığından olumlu sonuç olarak başarılı orta sahayı Avrupa Ligi elemelerinden önce kadrosuna katmayı hedefliyor.

34 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 34 maçta 1800 dakika sahada kalan Salih Özcan, gol veya asist katkısı üretemedi.

www.aksam.com.tr