ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve takımın yeni golcüsü Anthony Martial oldu! 3 yıllık anlaşma sağlandı...

Anthony Martial transferi resmen bitiyor. Transferde bir süredir Süper Lig devlerinin gündemine gelen yıldız futbolcu, resmi sözleşmeyi imzalıyor. İşte Anthony Martial transferinin detayları...

27 Haziran 2024 Perşembe 23:45 | Son Güncelleme:
Ve takımın yeni golcüsü Anthony Martial oldu! 3 yıllık anlaşma sağlandı...

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer hareketliliği de hız kazandı. Avrupa futbolunda gözler bir yandan devam eden EURO 2024'e çevrilirken, diğer yandan kulüpler kadrosuna katacakları futbolcular için temas halinde. Bir süredir Süper Lig devlerinin gündeminde olan Anthony Martial transferinde ise flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

ANTHONY MARTIAL İMZAYI ATIYOR!

2015'ten bu yana Premier Lig devi Manchester United'ın formasını giyen Anthony Martial, Kırmızı Şeytanlar'a veda etti. Manchester United cephesi, oyuncunun sözleşmesini uzatmadı ve Anthony Martial serbest oyuncu durumuna düştü. Bu sezon yaşadığı büyük sakatlığı atlatan tecrübeli oyuncunun yeni adresi ise belli oldu. Süper Lig devleri ile de anılan Anthony Martial, yeni takımına 3 yıllık imzayı atıyor.

ANLAŞMA BÜYÜK ORANDA SAĞLANDI

İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Anthony Martial, Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın radarında. Yıldız futbolcunun İtalyan ekibine transfer olacağı kaydedildi. Öte yandan oyuncuya Suudi Arabistan'dan çeşitli kulüplerin, Fransa ve Meksika'dan da taliplerin olduğu kaydedildi.

BEŞİKTAŞ DA MASADA

Anthony Martial için devrede olan bir diğer kulüp de Beşiktaş durumunda. İngiltere'den gelen bilgilere göre; yeni sezonda forvet hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar da bu transfer için temas halinde. Oyuncunun önceliğinin Avrupa olduğu ve bu sebeple Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri göz ardı ettiği de belirtiliyor.

Kısa süre içerisinde Anthony Martial'in yeni adresinin resmiyet kazanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr