ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi Emre Mor! Sonunda bitti...

Süper Lig devi Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan Emre Mor için oldukça sürpriz bir gelişme yaşandı. Takımdan ayrılması beklenen Emre Mor için teknik direktör Jose Mourinho kararını verdi. İşte detaylar...

27 Haziran 2024 Perşembe 13:53 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi Emre Mor! Sonunda bitti...

Fenerbahçe forması giyen ve bir türlü istenilen seviyeye çıkamadığı için takımda geleceği uzun süredir tartışılan ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te tamamlayan Emre Mor'un adı birçok kulüple anılıyordu. Kanarya'da yeni teknik direktör Jose Mourinho, milli oyuncu için dikkat çeken bir karar aldı.

EMRE MOR TAKIMDA TUTULACAK

2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, yeni sezonda da takımda kalacak. Uzun süredir takımdan ayrılacağı iddia edilen yıldız oyuncu için Jose Mourinho ayrılığa izin vermedi. Portekizli teknik adamın, Emre Mor'u çok beğendiği ve önümüzdeki sezon kendisinden faydalanmak istediği için yönetime takımda tutulması için talepte bulunduğu öğrenildi.

YENİ TRANSFER ETKİSİ YAPACAK

Jose Mourinho'nun Emre Mor'u Borussia Dortmund döneminden tanıdığı ve kendisini çok beğendiği kaydedildi. Portekizli çalıştırıcı, 27 yaşındaki oyuncunun yeni transfer etkisi yapacağına ve kendisine çok güvendiği belirtildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Emre Mor, Fenerbahçe formasını tüm kulvarlarda 49 resmi maçta 1743 dakika terletti. Başarılı oyuncu, bu mücadelelerde 6 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Milli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr