ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Sacha Boey'yi resmen duyurdular! Süper Lig'de yılın transferi: Geri dönüyor...

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Almanya'da istenilen seviyeye çıkamayan Sacha Boey, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

19 Nisan 2024 Cuma 14:13 | Son Güncelleme:
Ve Sacha Boey'yi resmen duyurdular! Süper Lig'de yılın transferi: Geri dönüyor...
Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'da bu sezonun devre arasına kadar sergilediği performansla göz dolduran ve birçok dünya devinin dikkatini çeken Sacha Boey, ocak ayında Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bundesliga'da aradığını bulamamıştı. Fransız sağ bek için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı.

SACHA BOEY, GALATASARAY'A DÖNÜYOR

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansı Bayern Münih'te sergileyemeyen Sacha Boey için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Sacha Boey'i önümüzdeki sezon kiralamak için Bayern Münih ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki taraf arasında yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği vurgulandı.

ALMANLAR KISA BİR SÜRE İSTEDİ

İki tarafın yaptığı görüşmelerde herhangi bir pürüz olmadığı ancak Bayern Münih'in sarı-kırmızılılardan kısa bir süre talep ettiği belirtildi. Bayern'de yönetim, Thomas Tuchel yerine gelecek olan teknik direktörün Sacha Boey için vereceği raporun ardından bu transfer teklifine kesin olarak cevap verebileceklerini Galatasaray yönetimine ilettiği kaydedildi.

BAYERN RAKAMLARI

Sacha Boey, Bayern Münih formasını 2 Bundesliga mücadelesinde terletti. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 109 dakika sahada kalırken skor katkısı veremedi.

www.aksam.com.tr