ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Güle güle Semih Kılıçsoy! Dünya devi ile anlaşma sağladı...

Semih Kılıçsoy transferini resmen duyurdular. Beşiktaş'ta muhteşem bir çıkış yakalayan genç futbolcu, dünya devine transfer oldu. İşte Semih Kılıçsoy'un yeni adresi...

14 Mart 2024 Perşembe 23:46 | Son Güncelleme:
Güle güle Semih Kılıçsoy! Dünya devi ile anlaşma sağladı...

Beşiktaş'ta bu sezon muhteşem bir çıkış yapan Semih Kılıçsoy, yetenekleriyle dev kulüplerin radarına girmişti. Siyah beyazlıların büyük umutlar beslediği 18 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda yuvadan uçuyor. Semih Kılıçsoy'un yeni adresi ise belli oldu.

ELVEDA SEMİH KILIÇSOY!

Beşiktaş'ta bu sezon süre aldığı hemen hemen her maçta dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy için birçok kulüp yarışa girdi. Gelen bilgilere göre; Arsenal, Benfica, Tottenham, Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon ve Aston Villa oyuncuyu yakın takibe aldı. Ancak İngiliz devi Manchester City, bu kulüpleri geride bırakmayı başardı.

PEP GUARDIOLA TALİMATI VERDİ

İngiltere'den gelen bilgilere göre Manchester City menajeri Pep Guardiola, tıpkı listesinde olan diğer oyuncular gibi Semih Kılıçsoy'un da yakından takip edilmesini istedi. Hazırlanan rapordan ise İngiliz devi bir hayli memnun. Gelen bilgilere göre Manchester City, gelecek yaz bu transfer için resmen devreye girecek. Manchester City'nin ilk etapta oyuncuyu bir başka kulübe kiralama planı da masada. Yakın zamanda resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

www.aksam.com.tr