ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Tete'nin kaderi belli oldu! Bir anda dünyası başına yıkıldı...

Galatasaray'ın Tete kararı belli oldu. Sarı kırmızılılarda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Brezilyalı futbolcunun geleceği netlik kazandı. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan Tete gelişmesi...

2 Mart 2024 Cumartesi 21:19 | Son Güncelleme:
Tete'nin kaderi belli oldu! Bir anda dünyası başına yıkıldı...

UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elenmesinin ardından Galatasaray'da gözler Süper Lig'e çevrildi. Sezon başında birçok yıldız ismi kadrosuna katan sarı kırmızılılarda, özellikle Avrupa'daki bu başarısızlığın sorumlularından birisi de Tete olarak görülüyor. Galatasaray'a büyük beklentilerle gelen Brezilyalı sağ kanat, taraftarlara saç baş yoldurdu. Galatasaray yönetimi ise Tete için kararını resmen verdi.

GALATASARAY'DA TETE DEPREMİ!

Sarı kırmızılı yönetim, 24 yaşındaki futbolcunun üzerini resmen çizdi. Gelen bilgilere göre Galatasaray, gelecek yaz onu elden çıkarmaya çalışacak. Bu sebeple kendisine gelecek olan tüm tekliflerde ayrılması için kolaylık sağlanacak. Ancak oyuncuya Avrupa'dan hiçbir kulübün ilgisinin olmaması da camiayı endişelendiriyor.

EN BÜYÜK UMUT SUUDİ ARABİSTAN

Galatasaray cephesi ise Suudi kulüplerinin Tete için devreye girmesini bekliyor.

24 Süper Lig maçına çıkan Tete, henüz gol atamadı. Kaçırdığı net pozisyonlar ise taraftarlara saç baş yoldurdu. Sezon başında bedelsiz olarak transfer olan Tete'nin 2027 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr