ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Arda Güler transferini duyurdular! Sezon sonu resmen ayrılıyor...

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Beyazlılarda süre bulmakta oldukça zorlanan Arda Güler, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

23 Nisan 2024 Salı 14:03 | Son Güncelleme:
Ve Arda Güler transferini duyurdular! Sezon sonu resmen ayrılıyor...
Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak dünyanın en büyük takımlardan biri olan Real Madrid' e transfer olarak adından söz ettiren Arda Güler için işler istediği gibi gitmiyor. Başkent ekibinde, süre bulmakta oldukça zorlanan ve birçok ekiple adı anılan Arda Güler'in geleceği netlik kazandı.

ARDA GÜLER, XABI ALONSO'NUN TAKIMINA KATILIYOR

İspanyol devi Real Madrid' e transfer olan ancak burada istediğini bulamayan Arda Güler, geleceği için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Xabi Alonso'nun önderliğinde bu sezon başarıdan başarıya koşan Bayer Leverkusen, Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak için Madrid ile görüşmelerinin sonuna geldi.

YAŞADIĞI SAKATLIKLAR OLUMSUZ ETKİLEDİ

Henüz Real Madrid'e transfer olmasından kısa bir süre sonra sakatlanan Arda Güler, beyazlılarda uzun süre formasından uzak kalmıştı. Sakatlığını atlatan Arda Güler, daha sonra tekrar üst üste 2 kez daha sakatlanan milli oyuncunun forma hasreti uzamıştı. Yıldız oyuncu, Madrid ile ilk mücadelesine 6 Ocak 2024 tarihinde oynanan Arandina karşısında çıkmıştı.

REAL MADRID RAKAMLARI

Arda Güler, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 7 maçta 122 dakika süre bulabildi. 19 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 1 kez gol sevinci yaşadı.

www.aksam.com.tr