ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve bitti bu iş! Dries Mertens Okan Buruk'la görüştü ve kararını verdi...

Dries Mertens kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun Galatasaray'daki geleceği belli oldu. İşte Dries Mertens'in kararı...

1 Mart 2024 Cuma 23:11 | Son Güncelleme:
Ve bitti bu iş! Dries Mertens Okan Buruk'la görüştü ve kararını verdi...

Sezona etkili bir başlangıç yapan Galatasaray'ın, Avrupa ve Türkiye Kupası'na veda etmesi moralleri bozdu. Sarı kırmızılılarda gözler Süper Lig'e çevrildi. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdüren Galatasaray'da bir başka gelişme, bu kez takımın deneyimli futbolcularından Dries Mertens cephesinde yaşandı. İki sezondur Galatasaray forması giyen Belçikalı futbolcunun geleceği netlik kazandı.

DRIES MERTENS KARARINI VERDİ!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un en önemli silahlarından birisi haline gelen Mertens, sezon sonunda sarı kırmızılılara veda edecek. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli futbolcu, yeni sözleşme teklifini geri çevirdi. Teknik direktör Okan Buruk'la bir görüşme gerçekleştiren Mertens, hocasının ısrarına rağmen ailesinin Türkiye'den ayrılmak istediğini söyledi.

FUTBOLU BIRAKIYOR!

Dries Mertens, Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak ve ardından futbolu bırakmayı hedefliyor. 36 yaşındaki Belçikalı oyuncu, ülkesine dönmeyi ve burada yaşamayı planlıyor.

Galatasaray'da bugüne kadar 72 maça çıkan Mertens, 14 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr