ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Mert Hakan Yandaş transferi duyuruldu! Karar resmen açıklandı

Mert Hakan Yandaş transferi resmen açıklandı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu için önemli bir gelişme yaşandı. İşte Mert Hakan Yandaş transferinin detayları...

23 Mart 2024 Cumartesi 22:21 | Son Güncelleme:
Ve Mert Hakan Yandaş transferi duyuruldu! Karar resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin 2020 yazında Sivasspor'dan transfer ettiği Mert Hakan Yandaş cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde inişli çıkışlı bir grafik çizen 29 yaşındaki futbolcunun geleceği netlik kazandı. Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş için flaş bir karar alındı.

MERT HAKAN YANDAŞ İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın takım içerisinde üstlendiği liderlik rolü de dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncunun saha içerisinde yaptığı katkı ile birlikte takıma aidiyeti sebebiyle de yönetimin ve teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Bu sebeple Fenerbahçe yönetimi, Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı. Oyuncu da Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Taraflar arasında sözleşme konusunda anlaşma sağlanmış durumda.

RESMİ GÖRÜŞME YAPILACAK

Başkan Ali Koç'un "O bizim komutanımız" dediği Mert Hakan Yandaş ile önümüzdeki birkaç gün içerisinde resmi görüşme gerçekleştirilecek. Bu görüşmenin ardından tecrübeli ismin 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Oyuncunun maaşında da ciddi bir iyileştirme yapılacak. Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret kazanan Mert Hakan'ın maaşı, 30 milyon TL'nin üzerine çıkarılacak. Kısa süre içerisinde bu anlaşmanın resmiyet kazanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr